Τμήμα Ιατρικής Αισθητικής Παλαιό Φάληρο

Μη επεμβατικές θεραπείες

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Η απόλυτη θεραπεία καθαρισμού και λάμψης του προσώπου. Στόχος του βαθύ καθαρισμού είναι η απομάκρυνση του σμήγματος και της περίσσειας λιπαρότητας του προσώπου. Επιπλέον, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κύτταρων και της αναζωογόνησης του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, προσφέροντας ένα πρόσωπο λείο, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Υδροδερμοαπόξεση

Η υδροδερμοαπόξεση  ή αλλιώς Hydrafacial αποτελεί μια καινοτόμο θεραπεία καθαρισμού και ταυτόχρονης ενυδάτωσης του προσώπου. Μέσω της λειτουργίας vacuum απορροφώνται τα νεκρά κύτταρα και το επιφανειακό σμήγμα της επιδερμίδας . Συγχρόνως , το jet νερού καθαρίζει εσωτερικά τον πόρο χωρίς τα τραυματίζει το δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά τη θεραπεία,  καθώς  προσφέρει βαθυά ενυδάτωση, λάμψη και τόνωση της επιφερμίδας.

Microneedling

Το microneedling αποτελεί μια μέθοδο μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Μέσω μικροσκοπικών διατρήσεων που γίνονται στο δέρμα, ο οργανισμός ξεκινάει την διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης , αντιστρέφοντας έτσι τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία με σημαντική μείωση λεπτών ρυτίδων, πανάδων και σημαδιών ακμής. Ταυτόχρονα, εκχύνουμε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα  για τις ανάγκες του κάθε δέρματος ξεχωριστά.

Χημικό peeling

Το χημικό peeling στοχεύει στην ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας με τη χρήση των κατάλληλων οξέων. Αποτελεί μία ασφαλή και καινοτόμο επαγγελματική θεραπεία που, χάρη στο πολυβιοτικό της σύμπλεγμα, συμβάλλει στην ισορροπία του δερματικού μικροβιώματος.

CO2

Ιδανική θεραπεία ανανέωσης και οξυγόνωσης των κυττάρων. Η τεχνολογία CO2 υιοθετεί τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης του σώματος για τη δημιουργία περιβάλλοντος εμπλουτισμένου με οξυγόνο για τα κύτταρα.

Ραδιοσχυνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες (radiofrequency) αποτελούν μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιγήρανσης. Το δέρμα θερμαίνεται στους 37-45 βαθμούς Κελσίου, αυξάνοντας έτσι τις μεταβολικές λειτουργίες, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αντιστρέφεται την επιδερμική χαλάρωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμα και αμέσως μετά την εφαρμογή έχοντας ένα δέρμα πιο σφρηγιλό. Χρησιμοποιούνται σε πρόσωπο και σώμα και είναι ιδανική θεραπεία για την διόρθωση του οβάλ του προσώπου.

Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτης

Το laser αποτελεί την πλέον καινοτόμο μέθοδο μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας . Με τα εξειδικευμένα μας μηχανήματα νέας γενιάς, μπορούμε να προσφέρουμε σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό έως και 70% σε 8-10 συνεδρίες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Επεμβατικές θεραπείες

Βοτουλινική τοξίνη

Αποτελεί τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης στον κόσμο. Η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, είναι μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται στην ιατρική αισθητική για την παράλυση των μυών του προσώπου, οι οποίοι συσπώνται και δημιουργούν ρυτίδες με την πάροδο των ετών. Χρησιμοποιείται για λείανση των ρυτίδων και την πρόληψη τους.

Βοτουλινική τοξίνη υπεριδρωσίας

Η υπεριδρωσία είναι μια πάθηση κατά την οποία οι ιδρωτοποιοί αδένες εκκρίνουν μεγαλύτερες ποσότητες ιδρώτα από το φυσιολογικό.  Με τη χρήση βοτουλινικής τοξίνης επιτυγχάνουμε να διακόψουμε το νευρικό ερέθισμα προς τους ιδρωτοποιούς αδένες, επιτυγχάνοντας έτσι μειωμένη εφίδρωση. Η διαδικασία διαρκεί 10-20’ και είναι εντελώς ανώδυνη.

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα ενέσιμο εμφύτευμα ιδανικό για αύξηση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας και την σμίλευση του με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαθιές ρυτίδες, αυλακώσεις, ζυγωματικά, χείλη, πηγούνι αλλά και σώμα για αύξηση όγκου.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας. Γίνεται μέσω την έγχυσης πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια, που στόχο έχει τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μέσω των αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στα αιμοπετάλια. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, σώμα και τριχωτό κεφαλής με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ετερόλογη μεσοθεραπεία

Η ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη θεραπεία προσώπου και σώματος που έχει ως στόχο την αναέωση, λάμψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται μίγμα βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους. Συστατικά θρεπτικά για την αναδόμηση της επιδερμίδας που χορηγούνται άμεσα με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μεσοθεραπεία ματιών

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και λεπτό. Σαφώς η δημιουργία λεπτών ρυτίδων και μαύρων κύκλων καθίσταται πιο εύκολη. Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών επιτυγχάνουμε να δώσουμε στα μάτια τα χαμένα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανανέωση τους. Βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή αλλά και το οίδημα που προκαλείται, δίνοντας έτσι ένα ξεκούραστο και υγιές βλέμμα.

Ενέσιμη λιποδιάλυση

Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια ελαφρώς επεμβατική θεραπεία που στόχο έχει την μείωση του λιπώδους ιστού σε διάφορες λιποαποθήκες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως πρόσωπο, χέρια, κοιλιά γλουτό.

Το πολυιατρείο Mother & Woman Clinic που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στοχεύει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας. Απαρτίζεται από διαφορετικά ιατρικά τμήματα & ειδικότητες. Ένα από αυτά είναι το Τμήμα Ιατρικής Αισθητικής, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Στην κλινική διενεργούνται θεραπείες προσώπου, Laser Αλεξανδρίτη, υαλουρονικό κ.α.