Η ATG – Access To Genome είναι ένα δίκτυο εργαστηρίων γενετικής και εξειδικευμένης εργαστηριακής ιατρικής που λειτουργεί με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας και διεθνείς πιστοποιήσεις.

Αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της διαγνωστικής ιατρικής, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο επιστημονικό δυναμικό και την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία και ταχύτητα στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Με 100% ασφάλεια και εχεμύθεια, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με τις εξετάσεις.

ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Clinical Exome Sequencing

Πλέον καθίσταται δυνατό να πάρετε απαντήσεις για το γενετικό προφίλ σας μέσα από την εξερεύνηση του ανθρώπινου γονιδιώματος.

H ανάλυση της εξονικής Αλληλουχίας των Κλινικά σημαντικών γονιδίων (Clinical Exome Sequencing) είναι μια πολύπλοκη γενετική εξέταση, οι οποία αναζητά παθογόνες μεταλλάξεις σε όλα (>4400) τα γονίδια, τα οποία σχετίζονται με γνωστές γενετικές ασθένειες και σύνδρομα.

Το Clinical Exome Sequencing απευθείνεται τόσο σε περιστατικά που ελέγχονται στα πλαίσια προγεννητικού ελέγχου και στα οποία παρατηρούνται ενδείξεις στα έμβυα, όσο και σε περιστατικά μεταγεννητικού ελέγχου, όπως για παράδειγμα σε παιδιά που παρουσιάζουν νευροαναπτυξιακές διαταραχές, αυτισμό και συγγενείς ανωμαλίες.

Γενετικός Έλεγχος Υπογονιμότητας

Οι γενετικές διαταραχές αποτελούν παράγοντα υπογονιμότητας και ανευρίσκονται συχνά σε υπογόνιμα ζευγάρια ή σε προϊόντα αποβολής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες, η προδιάθεση θρομβοφιλίας στις γυναίκες και οι μεταλλάξεις του γονιδίου της Κυστικής Ίνωσης στους άνδρες.

Ανάλογα με το ιατρικό και οικογενειακό ιστορικό κάθε ζευγαριού, επιλέγονται οι κατάλληλες γενετικές εξετάσεις προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η αιτία του προβλήματος και να ληφθούν τα κατάλληλα θεραπευτικά σχήματα

Κλείστε Ραντεβού